null

BSchool

Client BSCHOOL is a creatively driven business school that aims to equip graduate students with a competitive edge.

bschool-006-1.jpg

bschool reception - Bschool

Client BSCHOOL is a creatively driven business school that aims to equip graduate students with a competitive edge. When designing BSCHOOL’s office we created a space that reflects this creative edge by juxtaposing distressed, unfinished walls with organic design features such as timber floors, plants and pendant lights.

Bschool 003 - Bschool
 
Bschool 004 - Bschool
Bschool 006 - Bschool

The line between office design and domestic design is blurring. This reception area space in the BSCHOOL office could easily be an inner city residential loft conversion. Here mid-century inspired furniture, vertical planter display and ample natural light combine to create a comfortable and uplifting environment.

Bschool 005 - Bschool

Wood has the power to regulate our stress levels. In a scientific comparison of different interior finishes, stress levels were measurably lower in a room dominated by wood. Wood lowers our pulse rates, reduces fatigue and reduces our feelings of inadequacy – making it perfect for the BSCHOOL staff room.